Aanmelden

Heb je eventueel proeflessen gevolgd en wil je graag lid worden van Budovereniging Yoshi, Vul dan het inschrijfformulier in om lid te worden.

Betaling.

De contributie van de vereniging is vastgesteld bij vooruitbetaling per kwartaal en wordt maandelijks afgeschreven. De betaling geschiedt via een machtiging. Bij aanmelding zullen de machtigingsformulieren toegezonden worden. Eventuele wedstrijd- of toernooikosten staan hier los van en worden apart verrekend.

Judo van 6 t/m 17 jaar  15,00 euro per maand                             
Judo van 18 jaar en ouder  18,00 euro per maand
  

 Lidmaatschap Judo Bond Nederland

Yoshi is aangesloten bij de Judo Bond Nederland. Wanneer je lid wordt van Yoshi, wordt je automatisch ingeschreven bij de Judo Bond Nederland (JBN). Yoshi verzorgt de aanmelding bij de JBN.  Aan lidmaatschap bij de JBN zijn extra kosten verbonden. Deze komen dus bovenop de contributie aan Yoshi. Hier kun je de contributiebedragen van de JBN zien. Wil je meer weten over de JBN, kijk dan op de website van de JBN. www.jbn.nl.

Opzeggen

Het kan zijn, dat je je lidmaatschap wilt opzeggen. Natuurlijk zouden we dat erg jammer vinden. Opzegging van het lidmaatschap kan door een brief te sturen naar: Postbus 8, 7840 AA Sleen, maar ook kun je een mailtje sturen naar info@yoshisleen.nl. Na ontvangst van de opzegging nemen wij contact met je op voor verdere afhandeling.

Wil je niet alleen stoppen bij Yoshi maar helemaal stoppen met judoën? Dan dien je zelf contact op te nemen bij de JBN om je lidmaatschap daar op te zeggen. Dit kunnen wij als vereniging niet doen.

Doe-Mee-Pas

Sinds kort is het ook mogelijk om bij Yoshi te komen judoën via de Doe-Mee-Webwinkel van de gemeente Coevorden! Via deze webwinkel is een lidmaatschap per half jaar aan te schaffen.

Voor kinderen tot 18 jaar:  https://doe-mee.coevorden.nl/aanbod/lidmaatschap-half-jaar-jeugd-tot-18/732cfddd-e945-4acb-83a9-2fcbdb9eb02e

Voor volwassenen: https://doe-mee.coevorden.nl/aanbod/lidmaatschap-half-jaar-volwassenen/f7a6a78b-4177-4e5f-9c47-556e7b84ebba

Meer informatie over de Doe-Mee-Webwinkel vind je hier.

Calamiteitenformulier

Yoshi geeft bestaande en nieuwe leden ook de mogelijkheid een calamiteitenformulier in te vullen. Het invullen van het calamiteiten formulier is geen verplichting, het is de keuze van het lid zelf of je wel of geen gebruik maakt van het calamiteitenformulier. Indien je het calamiteitenformulier wel wilt invullen, dan kun je deze downloaden en ingevuld per e-mail sturen naar info@yoshisleen.nl. Alleen de bestuursleden en de judoleraren hebben toegang tot het calamiteitenformulier zodat we, in geval van nood (bijv. tijdens een training of wedstrijd), kunnen handelen.

Download Calamiteitenformulier